OPGELET: heel de maand april geluidshinder door werken bij onze buren!

ErgoWorks

Over ons

Reeds meer dan 25 jaar is Sit & Sleep gespecialiseerd in het aanbieden van rugvriendelijke oplossingen rond zitten, slapen en werken. Met Ergoworks hebben we de eerste ergonomische coworkingspace van België opgericht. 

Ons team van ergonomische adviseurs bestaat uit kinesisten, bewegingswetenschappers, ergotherapeuten, etc., kortom: specialisten die het menselijke lichaam door en door kennen om de juiste oplossingen voor de rug te adviseren.

www.sit-and-sleep.be

Ondersteund door het team van Sit & Sleep Leuven, focussen Thomas en Merthijn zich op de ergonomische kantoorinrichting van Ergoworks.
Thomas De Geest
Thomas werkt sinds 2012 bij Sit & Sleep Leuven en heeft door de jaren heen een enorme kennis opgedaan rond ergonomie en rugvriendelijke producten. Als store manager van Sit & Sleep Leuven, Stressless Store Leuven en Ergoworks staat hij in nauw contact met fabrikanten en vertegenwoordigers om zo de juiste producten op te nemen in het assortiment. In zijn vrije tijd is hij vooral bezig met sport: zelf doet hij krachttraining en zwemmen en begeleid verschillende mensen als personal trainer.
Merthijn Roggeveen
Merthijn is in de zomer van 2022 als MSc in bewegings- en sportwetenschappen afgestudeerd. Als jobstudent in 2016 gestart bij Sit & Sleep Leuven en meteen na zijn afstuderen gestart als vaste werknemer. In bijberoep heeft hij een eigen zaak Bakfits waar hij outdoor groepslessen, personal training geeft en sessies beweging op kantoor.

Boek een dagje werken en probeer alle werkplekken uit!
 

Boek een werkplek

Tervuursevest 30

3000 Leuven

+32 16 79 79 50

info@ergoworks.be

Sluisstraat 79/03.01
3000 Leuven Belgium
+32 16 36 35 34
hello@v-b.be