OPGELET: heel de maand april geluidshinder door werken bij onze buren!

ErgoWorks

Ergonomische kantoorinrichting

De inrichting van jouw kantoor gaat de gezondheid, het welzijn en de productiviteit van je werknemers bepalen. De juiste inrichting die is afgestemd op de mens die er werkt, maakt het verschil. Ergoworks helpt van A tot Z om jouw kantoor te creëren met een service die niet stopt bij levering, maar ergonomisch blijft ondersteunen.

A

Ergonomisch analyse en advies

Ergoworks start altijd eerst bij jou: ons team van ergonomische adviseurs doet een uitgebreide analyse van jou, jouw werk en werkplek. Op basis van de analyse, geven we advies waar de rug en gezondheid centraal staan. Iedereen is anders en door het juiste advies aangepast aan het type werk, kunnen we klachten en gezondheidsproblemen zo veel mogelijk voorkomen. Ondanks dat iedereen anders is, is dynamisch en afwisselend werken onmisbaar voor ieders gezondheid. Omdat we merkonafhankelijk zijn, hebben we een breed gamma aan ergonomische oplossingen.

Voor het optimale advies, komen we graag eens langs om de mogelijkheden te bekijken.

Na analyse en advies is het mogelijk om de geadviseerde oplossingen te proberen.

 

Dat kan op twee manieren:

Coworking space

Je bent altijd welkom in onze coworking space in Leuven. Een aangename lichte ruimte waar je kan proeven van de ergonomie. Onze adviseurs stellen alles in en je kan meerdere bureaustoelen na elkaar testen in combinatie met hoog-laag bureaus, ergonomische muizen, toetsenborden en schermarmen. Kortom: ervaar hier dynamisch werken.

 

Ook staat de koffie en thee klaar.

Proefplaatsing

Een andere mogelijkheid is het testen van dynamisch zitten op locatie. We nemen een dynamische bureaustoel mee en stellen deze ter plaatsen in voor jouw werknemer. Zo kan de bureaustoel in een vertrouwde omgeving worden getest met het huidig materiaal. Ook kunnen we ergonomische hulpmiddelen meenemen om de werkplek nog verder te optimaliseren. Uiteraard kan de stoel rouleren mochten andere collega’s ook graag eens ervaren hoe een correct ingestelde en dynamische stoel voor hun het verschil kan maken.

Kantoorinrichting

Als de geadviseerde producten getest en goedgekeurd zijn, dan kunnen we samen een concreet plan maken. Met behulp van onze in-house interieur designer / architect   benutten we het kantoor optimaal en aangepast aan de ruimte; van onthaal tot vergaderzaal, van samenwerkingsruimte tot (flex)bureau. 

Zo creëren we aangename ruimtes, die zijn aangepast aan de werknemers, en niet andersom. 

Z

Verdere mogelijkheden

Home office

Na een pandemie en lockdowns is thuiswerken onderdeel geworden van de tegenwoordige tijd. Ook thuis ergonomisch verantwoord werken is belangrijk. Ergoworks kan je ook daar helpen om het thuiskantoor te verbeteren.

Beweging op werk

Beweging tijdens de werkdag is minstens net zo belangrijk als een instelbare werkplek. Ons lichaam wordt achter een bureau te weinig gestimuleerd. 

Exclusief voor regio Leuven kunnen we samen met Bakfits bewegingssessies voorzien op een moment naar keuze om het lichaam wakker te schudden en de productiviteit te boosten.

Duurzaamheid

Ergoworks zorgt ook voor bescherming van de stof van de bureaustoelen en andere oppervlaktes. Door de bescherming tegen vuil gaat je kantoor langer mee en zijn ze veel minder snel toe aan vervanging. Een interessante investering voor jou en de planeet. 

Tervuursevest 30

3000 Leuven

+32 16 79 79 50

info@ergoworks.be

Sluisstraat 79/03.01
3000 Leuven Belgium
+32 16 36 35 34
hello@v-b.be